Последние записи
Пасхальні традиції:  оригінальні способи фарбування яєць

Пасха – світле та чисте свято весни, яке веде за собою спокій та мир. Неодмінним та найцікавішим атрибутом цього свята являються писанки. Сьогодні ми не будемо говорити про бабусин спосіб фарбування яєць у лушпинні, фарбування шпинатом чи бурячком або про розпис гарячим воском. Ми поговоримо про оригінальні способи фарбування писанок, завдяки яким ваш пасхальний стіл стане особливим, яскравим та неповторним.

Модні тренди одягу: весна-літо 2017

Нарешті після довгої та холодної зими виглянуло сонечко. Саме час зайнятись оновленням весняного гардеробу. Вибір тенденцій цього сезону настільки різноманітний, що кожна модниця зможе обрати собі образ, що припаде до душі.

ТОП-10 КРЕАТИВНИХ СМАКОЛИКІВ, ЩО ВИГОТОВЛЯЮТЬСЯ В УКРАЇНІ

В кожного з нас в душі живе маленький ласун. Якщо хочете подарувати щось солодке та водночас оригінальне, пропонуємо десятку найцікавіших смаколиків, що виготовляються в Україні. 

Производитель Prodans

Prodan's. Шоколад ручной работы фамильной студии
Острый, солёный, пряный, чайный или ягодный – таким может быть шоколад! Мы трудимся для гурманов, которые хотят открывать новые необычные виды шоколада, а также заботимся о здоровье покупателей, потому состав нашего шоколада предельно прост и натурален.
Шоколад Prodan’s – простой по составу, без Е, ароматизаторов и лецитина.


В нём только самое необходимое: какао тёртое, какао масло, сахар, сухое молоко (в молочном и белом шоколаде) или специи.


Сырьё – сертифицированное, из Кот-д’Ивуара. Весь процесс приготовления самого шоколада длится почти сутки:многочасовое измельчение и конширование ингредиентов в меланжёре, темперирование, разлив по формам.